Keresés

MERT ADNI OLYAN NAGYON JÓ...


Mindenki vágyik szeretettel és törődéssel fordulni a környezete felé, csak meg kell találni a magunkhoz illő formáját a gondoskodásnak. Mi a Csige Kert-ben minden évben szeretnénk kiválasztani egy szervezetet, mely munkásságát lehetőségeinkhez mérten támogatjuk a kajszi szezon alatt. Idén először a Bátor Tábort választottuk partnerünknek, ahol sok kis daganatos és cukorbeteg gyermek tányérjára kerülhetett így friss, finom, termelői kajszibarack.


A Bátor Tábor 2001 óta szervez terápiás táborokat súlyosan beteg gyerekeknek és családtagjainak, plusz olyan családok számára, akik súlyos betegség következtében elvesztették gyermeküket. A táborok lényege különféle kihívások elé állítani a táborozókat, s rengeteg sikerélményt és megerősítést adni nekik. Évente 1000 táborozót fogadnak köztük gyerekeket és családtagokat. Saját táborhelyük Hatvanban található ahol évről évre szponzorok segítségével újraépítik az épületeket és igazi mesevilágot teremtenek.

Különleges élményekkel mozdítják ki a gyerekeket a komfortzónájukból, hogy félelmeik legyőzésével felismerjék: képesek szembeszállni nemcsak a kalandok során rájuk váró feladatokkal, de a betegségükkel is. Mosolyt csempésznek az arcokra, erőt adnak a küzdelemhez.

Ezúton is szeretnénk lelkesíteni minden kedves olvasónkat, hogy ne habozzon és támogassa környezetét azzal, amivel leginkább tudja és mutasson jó példát társadalmunknak.

http://batortabor.hu/9 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
CONTACT

7100 Szekszárd,

Magyarország

Email: csigegyumolcsos@gmail.com

Tel 00 36 20 371 4540

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
WRITE TO US
MEET US
IN PERSON

Come and see our garden blossoming, eat an apricot straight from our trees.

© 2019 by Csige Kert